2011. május 4., szerda

Vibe Tribe Vs Gataka Vs Electro Sun Vs Ziki - Tokyo Tel Aviv (Audiotec Remix)

Ez nem pálya, ez mindenki hazája, nekünk ez jutott,
ez az ország, ahol mindegy sárga, vagy árja vagy.
Hol a vágyad már a rajtnál rég elbukott,
romlott ez a világ és a neheze még hátra van.
Lásd a fákat, egyszer nézd meg, hogy a Nap lemegy,
nyisd ki szemed, jegyezd meg egy életre ki van Veled!
Duna, Tisza, Bükk, Alföld, Tihany, Aggtelek,
Emeld fel a fejed, legyen kertváros, laktelep.

Szállok Veletek, ameddig tart a képzelet,
ha van igaz barátod, haver rakd össze kétkezed!
Álmodni kell mindig, úgyhogy álmodj szépeket,
Ma messze hajózunk el, ég Velem, ég Veled!
Emlékeink köszönnek vissza a képekről.
Sose számitott semmi, csak legyen még egy kör.
Tesó ébredj, nincs kiszállás az évekből!
Mert csak a Mienkre nézek föl!


Egyszer én leszek a vándor,
ki ha hiv a távol, gondol egyet: minden jön magától.
Nehéz megmondani ki bátor.
Ha jó lesz itt a tábor megszállok, mert nekem is van álmom,
csak nem hallod a számból.
Mindent igazából úgy teszek, ahogy ömlik a zápor.
Hogyha őrzik az álmom, 
azt birom, legyen bárhol, csak hozzájár, hogy balul nyilal Ámor.

Legalább tanulok hibámból, nekem üzlet,
már tisztán látom a kezem kiért teszem tüzbe.
Ne hagyj ki semmit se, a nagybetüs fürge,
nem hiába egy köszönetet küldj fel az ürbe!
Hogy ezt kaptad, azt hogy Egy anyád van,
kaptál sok boldogságot rengeteg barátban.
Hisz Egy élet, Egy jövő, Egy tudat!
Nekünk ez jutott, igy kaptunk Egy utat."

Vibe Tribe Vs Freedom Fighters - No Limits

Vibe Tribe Vs Ziki - Japanese Heights

Vibe Tribe Vs Ziki - Japanese Heights
Destination Unknown 2009

Electro Sun - Floating Out

2011. április 6., szerda

Hűség. Bátorság. Elkötelezettség. Egyszerűség. Öröm


"A kutya valóságos szent. Természeténél fogva tiszta szívű és őszinte. Ösztönszerűen tudja, mikor nincs rá szükség: órákig képes nyugodtan feküdni, mikor királya belemerül a munkába. Ám amikor a király szomorú és szorong, odalopakodik hozzá, hogy az ölébe hajtsa a fejét. Ne félj. Sose bánd, ha mindenki más el is hagy. Gyere, sétáljunk egyet, és felejtsd el az egészet."
Axel Munthe


"Az ember sok mindent megtanulhat egy kutyától, még akkor is, ha az olyan lüke, mint a miénk. Marley arra tanított, hogy minden napot féktelen örömmel és boldogsággal éljek meg, hogy ragadjam meg a pillanatot és hallgassak a szívemre. Megtanított arra, hogy élvezzem az egyszerű dolgokat: egy séta az erdőben, a frissen leesett havat, egy szunyókálást a téli nap sugarában. És amikor megöregedett és mindene fájt, arra tanított, hogy a viszontagságok között is maradjak optimista. De legfőképp a barátságról és az önzetlenségről tanultam tőle, s mindenekfelett a megingathatatlan hűségről. Meghökkentő elképzelés volt, hogy csak most, halálában értettem meg teljesen: Marley a mentorom volt. Tanárom és példaképem: Lehetséges, hogy egy kutya – bármelyik kutya, főleg olyan dilis, fékezhetetlen, mint a miénk- képes megmutatni az embernek, hogy mi az, ami valóban fontos az életben? Hittem benne, hogy igen. Hűség. Bátorság. Elkötelezettség. Egyszerűség. Öröm."
John Grogan


"Egy kutyának nem kell se luxusautó, se hatalmas ház, se drága ruhák. Beéri egy útszélen talált bottal. Lehetsz gazdag, vagy szegény, buta, vagy okos, agyafúrt vagy tökkelütött, a kutyádnak mindegy. Ő csak szeretetet kér és ad. Hány emberről mondhatod ezt el? Hány ember szeret feltétlen és olthatatlan szeretettel? Hány ember mellett érzed, hogy ami te vagy, az különleges?"
John Grogen


"A kutyát jobban szórakoztatja az ember, mint az embert a kutya, amiből egyértelműen következik, hogy az ember a nevetségesebb."
James Grover Thurber


"A kutyám jön, hogy kitöltse a hűtlen barátok által hagyott űrt a szívemben. Nincs benne irigység, rosszakarat vagy gyűlölet. Nem árulja el a titkaimat, nem lesz féltékeny a sikereimre és nem leli örömét a bánatomban."
George Eliot

Heti kedvenc

Kezdésnek: Atma - The Secret Of Meditation 2009


01. Intro 

02. Fortress Of The Mind 

03. Timeless Solitude 
04. The Secrets Of Meditation 
05. Moments Of Truth 
06. The Dome Of The New Era 
07. Paranormal Activity 
08. The Tomes Of Power 
09. Spiritualim And Love 
10. The Rise Of Overman


Érdemes végighallgatni, igazi psychedelikus utazás az album. Wopének küldöm jövő Snowattack-re, vagy akár kifeküdni a szabadba relaxálni.



Atma - The Tomes Of Power


A Drakula földjén, Erdélyben született és jelenleg Ausztriában élő Andrei Oliver Brasovean, azaz ATMA még a 90-es évek elején kezdett el zenét írni. Technóval kezdte, majd hamarosan a goa és trance zenék felé fordult, és a psy trance szcéna egyik széles körben elismert, meghatározó előadójává nőtte ki magát. Professzionális stúdiójában a psy trance projekten kívül filmzenék írásával is foglalkozik, sőt időnként más elektronikus, rock és hip-hop együttesek is felkérik zenekészítésre. Az elmúlt több mint 15 év alatt, amióta elektronikus zenekészítéssel foglalkozik, többszáz fellépést, kiadványt és 3 szólóalbumot hagyott a háta mögött többek között olyan nagy múltú goa kiadóknál, mint a Yellow Sunshine Explosion. Albumai: Beyond Good and Evil 2006, The Secrets of Meditation 2009 és Music Revolution 2010. Andrei május 6-án immár másodszor látogat hazánkba, ezúttal nem kevesebb, mint 2 órás exkluzív live szettel a tarsolyában érkezik.

2011. április 5., kedd

Az elme...

“A tompa elme számára az egész természet ólomszürke. A felvilágosodott elme számára az egész világ színekben tobzódik, és szikrázik a fénytől.”

Nem az a boldog...

“Nem az a boldog, akit a tömeg annak nevez, akihez özönlik a pénz; hanem az, aki minden javát a lelkében hordozza, szálegyenesen kimagaslik, eltapossa a bizonytalanságot, senkivel sem cserélne sorsot, embernek egyedül emberi oldalát értékeli. A természetet fogadja el tanítójául, az ő törvényei szerint formálódik, és úgy él, ahogy a természet előírta: biztos ítéletű, rendületlen, rettenthetetlen; megmozdíthatja valamilyen erő, de fel nem kavarhatja. Ha a sors hatalmas erővel a lehető legártalmasabb dárdáját röpíti felé, eltalálja ugyan, de nem sebzi meg.”

System Nipel Vs Cosmic Tone - Shinkansen

Mátrix

„Minden dolgot elláttam a világegyetembe jeleket sugárzó energiával. Minden személy, állat, növény, ásvány, fa... minden, ami anyagi, energiát bocsát ki, akár a rádióadó.

Te is, most is minden irányba energiát sugárzol lényed középpontjából. Ez az energia, ami lényegében te magad vagy, hullámokban távolodik tőled, falakon hatol át, elhalad a hegyek és a mezők fölött az Örökkévalóságig. És soha, soha nem akad vagy enyészik el.


Minden gondolatod módosítja, átszínezi némiképp ezt az energiát (ha valakire gondolsz, és az illető elég érzékeny, meg fogja érezni). Minden kiejtett szavad változtat rajta. Minden cselekedeted befolyásolja.

Kisugárzásod rezgésszáma, sebessége, hullámhossza, frekvenciája folyamatosan eltolódik és változik a gondolataiddal, hangulatoddal, érzéseiddel, szavaiddal és cselekedeteiddel.

Természetesen mindenki más is ugyanezt teszi. Így aztán az éter, a köztetek levő „lég” telis-tele van energiával; ez az egyéni rezgések végtelenül bonyolult szövedéke, a Mátrix. Ez a hálózat alkotja azt a roppant összetett energiamezőt, amelyben élsz. Igen erős, és hatással van mindenre és mindenkire, így rád is.


A téged elérő rezgések hatására újonnan létrehozott rezgéseket bocsátasz ki, ezek ugyancsak befolyásolni fogják mások energiamezőjét, miután hozzáadódtak a Mátrixhoz, és emezeknek a rezgései ismét hatással lesznek a Mátrixra, ezáltal megint befolyásolnak, és így tovább. 

Most azt hiheted, hogy mindez csak a fantázia játéka, de léptél-e már terembe úgy, hogy azt érezted, „megdermedt körülötted a levegő” ?

Vagy hallottál-e olyanról, hogy két tudós ugyanabban az időben, a világ különböző tájain ugyanazon a problémán dolgozott, és anélkül, hogy tudtak volna egymásról, hirtelen, egyazon időben, egymástól függetlenül ugyanarra a megoldásra jutottak ?

Ilyesmi gyakran előfordul, ez a Mátrix egyik legtermészetesebb megnyilvánulása.


A Mátrix, ez az éppen aktuális, bonyolult, bármilyen értékek között lüktető energiamező nagyon erős rezgés. Képes közvetlenül ütköztetni, befolyásolni és létrehozni anyagi dolgokat és eseményeket.
(„Bárhol, ahol ketten vagy többen összejönnek a nevemben...” ? )

A ti népszerű pszichológiátok „kollektív tudatnak” nevezte el ezt az energiamezőt. Képes befolyásolni, és befolyásol is mindent a bolygótokon: a háborús kilátásokat és a béke esélyét, geofizikai rengéseket és a bolygó nyugalmát, gyorsan terjedő járványokat és a világgazdasági helyzetet.

Minden a tudatállapot következménye. Egyéni életed legsajátabb és legsajátosabb eseményei és körülményei is…

Ezen a bolygón és a világmindenségben minden és mindenki energiát bocsát ki minden irányba. Ezek az energiák találkoznak az összes többi energiával, és egymást keresztezve szövevényes mintázatot hoznak létre, amelynek kielemzésére a legnagyobb kapacitású számítógépetek sem alkalmas.

Ezek az egymást keresztező, összekeveredő, egymásba fonódó energiák, amelyek ott futnak minden fizikainak nevezett test között, egységben tartják a fizikai világot.

Ez a Mátrix, amelyről beszéltem. Ezen a Mátrixon keresztül küldözgetitek egymásnak a jelzéseiteket: üzeneteket, jelentéseket, gyógyító energiát és egyéb fizikai hatásokat, amelyeket személyek is létrehozhatnak, de többnyire a közös tudatból erednek.


Ez a számtalan energia, miként elmagyaráztam, vonzza egymást. Ezt nevezik a Vonzás Törvényének: hasonló a hasonlót vonzza.

Hasonló gondolatok vonzzák a hasonló gondolatokat, és amikor ezekből az egyszerű energiákból megfelelő mennyiség halmozódik fel, rezgésük felerősödik, majd lelassul, és egy részük anyaggá válik.

Fizikai formát öltenek a gondolatok, és amikor nagyon sok ember gondol ugyanarra, nagy a valószínűsége, hogy valóságot teremtenek a gondolataik.”

 Neale Donald Walsch (Beszélgetések Istennel)

Partybeszámoló - Talamasca

2011. Április 1. - Talamasca, Almássy Hall


Vártuk, mint a Messiást. Jó volt. Vagy legalábbis majdnem. Elkaptam úgy 2 órát, az bitang veretés volt, előtte meg utána viszont szenvedés. Pozitívumnak Oleg szettjét mondanám, istenkirály volt, nekem, illetve nekünk pont az a zene, amikor "nincs megállás". Nekem tetszett a dekó is, bár nagyon világos volt a sok lógó, UV-ban tündöklő dísz, ami nem lett volna baj, de lehetett volna benne valami váltás, mondjuk mikor feljön Talamasca, UV kikapcs, csak lézer, meg ehhez hasonló ötletes dolgok, amik feldobják a partyt. Ebből kifolyólag elől a kivetítőket középről már nem is lehetett látni. Érkezéskor jó ötletnek tartottam a hátul, középen elhelyezett széksorokat, az első sört még ott, ülve fogyasztottam el hangolódva a zenére, de a később kialakult tömegnyomor miatt legszívesebben kivágtam volna az összes széket. Még úgy is kevés lett volna a hely. Oleg szettjén még elől verettünk, volt hely, voltak csinos, taposós lányok, a kezembe meg sör, minden jó volt. Aztán Talamascáról már kevesebb dolog jut eszembe, nem csak a sör miatt... Reggel a többiek egyetértettek velem, hogy nem volt nagy szám. Még hátul is alig fértünk el, nem hogy bemenjünk előre. Próbálkoztunk, feladtuk. Hátul meg ugye középen a székek, szélén álltunk, libasorokba mentek el mellettünk az emberek, oké hogy goán vagyunk, béke meg szeretet, de pont nem azok az emberek járnak fedett goára, akik ne kúrnák fel az agyam pikkpakk. Hajnalra meg már leszívták az agyam, elfogyott az energy, meg bent a levegő, egy ideig a biztonságiak még tudták szabályozni a dohányzást, de úgy 4 fele már mindenki bent cigizett. Ja és azt úgy mégis hogy gondolta a szervezés, hogy ennyi embernek elég az a kis szutyok WC??? 

Összességében nem volt rossz, nekem megérte az a 2 óra veretés, láttuk, hallottuk Talamascát, és egyből party után iszonyat jót bográcsoztunk a ványi erdőben egészen délutánig. :)
A tanúlság meg az, hogy beltéren sose lesz tökéletes party, még ahhoz fogható se. Várjuk a nyitót!!!

nincsmegallas